Oldalmenü
Diavetítő
Naptár

 

46 személyes turistaház várja vendégeit a Börzsöny és a Cserhát között egy Nógrád megyei kis faluban, HORPÁCSON. A település Bp-től 66 km-re helyezkedik el. A 2014-ben belül megújított házban jól felszerelt konyha, étkező, wc-k, fürdők és 7 szoba van. A sportolásra és parkolásra is alkalmas nagy udvarán nyársaló hely is található. A környéken számos kirándulóhely, horgásztó, és a multból ránkmaradt műemlékek várják az idelátogatókat. Ezek között a leghíresebb a Drégelyi vár, amihez út vezet a Mikszáth-turistaháztól is. A turistaház díja: 1800.-Ft/fő/éj + fűtés (400 Ft)

                           

                             

Elsősorban 25 fő feletti csoportok jelentkezését várjuk, a csoportoknak igény szerint kirándulást, túrákat, kulturális tevékenységeket, foglalkozásokat is szervezünk!

A házban egyszerre mindig csak egy csoportot fogadunk! 

 

 

Érdeklődni: Krasznainé Konczili Éva 06-30-383-5385  

illetve: karaffagye@gmail.com

 

 

 

 

          Az udvaron sátorozási lehetőség /víz és WC használattal 600.-ft/fő/éj/   A közelben több helyen is horgászási lehetőség (pl. Horpács-Patak között, Horpács és Pusztaberki között)!

 

 

      Több napos (4-5) nyári táborozás esetén ajándék bőrös-, vagy nemezes kézműves foglalkozással kedveskedünk vendégeinknek!!!

   ==============================================